KOZIJNEN IN BOUWPAKKET

  Voor de handige doe-het-zelvers biedt doe het zelf Zuiderveld kozijnen in bouwpakket. Alle bewerkingen aan de onderdelen van het kozijn zijn fabrieksmatig gedaan en gecontroleerd door onze vakmensen. Daarnaast bespaart u behoorlijk wat geld met de aanschaf van een kozijn in bouwpakket, doordat u het kozijn zelf monteert.

  Kozijnen in bouwpakket kunnen vele voordelen opleveren, zo is het transport van kozijnen in bouwpakket een stuk eenvoudiger en kunt u de kozijnen op moeilijk bereikbare plekken en ruimtes krijgen. Alle onderdelen van het kozijn in bouwpakket worden los geleverd en zijn indien gewenst voorzien van al het benodigd hang- en sluitwerk, deuvels, eventueel DTS-kunststof onderdorpels en wordt het HR++ glas er los bij geleverd.

  Hieronder vindt u het stappenplan voor het bestellen van uw houten kozijnen in bouwpakket.

  STAP 1:

  Maak een lijntekening van uw kozijn, zoals in het voorbeeld.

  STAP 2:

  Maak een lijntekening van uw kozijn, zoals in het voorbeeld.

  STAP 3:

  Maak een lijntekening van uw kozijn, zoals in het voorbeeld.

  HOE ZET IK EEN KOZIJN IN ELKAAR?

  1. Boor een gat van 8 mm.
  2. Smeer de kopse kant in met PU-lijm.
  3. Draai daarna de schroeven vast. Zie het voorbeeld.

  Zie voor meer illustraties ter verduidelijking ook onze kozijnen in elkaar zetten pagina.

  Heeft u nog vragen over het maken van een lijntekening, het opmeten van uw kozijnen of het in elkaar zetten ervan, neem dan vrijblijvend contact met ons op!


  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram