ZUIDERVELD KOZIJNEN

Houten draairaam

Houten draairamen zijn een populaire en veelzijdige optie voor ramen in woningen en gebouwen. Deze ramen hebben een uniek ontwerp waarbij ze kunnen worden geopend door ze te draaien rond een verticale as, waardoor ze eenvoudig te bedienen zijn.

Voordelen van houten draairamen

Houten draairamen bieden uitstekende ventilatie en verlichting, waardoor ze bijdragen aan het comfort en de sfeer in uw woning. Houten draairamen zijn beschikbaar in verschillende stijlen, afmetingen en afwerkingen, en kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen en eisen van uw woning. Als u op zoek bent naar een functioneel en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor uw raambehoefte, dan zijn houten draairamen zeker een overweging waard.

Houten draairaam bestellen

Bent u op zoek naar een houten draairaam voor uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan houten draairamen, die zijn ontworpen om uw leefomgeving comfortabeler en sfeervoller te maken.

Het bestellen van een houten draairaam bij ons is gemakkelijk en snel. U kunt onze producten eenvoudig online bekijken en bestellen, waardoor u niet langer hoeft te reizen naar een fysieke winkel. Wij bieden u een uitgebreide selectie van houten draairamen, waardoor u zeker de juiste keuze voor uw woning kunt maken.

Voorbeelden van houten draairamen

Hoogwaardige kwaliteit houten draairamen

Onze houten draairamen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, waardoor ze een uitstekende kwaliteit en prestaties bieden. Bovendien zijn onze ramen beschikbaar in verschillende stijlen, afmetingen en afwerkingen, waardoor ze kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen en eisen van uw woning.

Met onze houten draairamen kunt u genieten van uitstekende ventilatie en verlichting, waardoor uw woning comfortabeler en gezelliger wordt. Bovendien zijn onze ramen eenvoudig te bedienen en onderhouden, waardoor u jarenlang kunt genieten van een hoge kwaliteit en prestaties.

Dus waar wacht u nog op? Bestel vandaag nog uw houten draairaam bij ons en ervaar de vele voordelen en kwaliteiten van onze producten!
Richtprijs voor uw Houten draairaam
Altijd eerlijk en transparant over onze prijzen.
ZUIDERVELD KOZIJNEN
© 2023 Zuiderveld. Alle rechten voorbehouden.

Zo eenvoudig kan het zijn

Een simpele lijnschets is voor ons voldoende om een passende offerte te kunnen maken
Hulp nodig bij het indienen van een offerte?

Hoe maak ik een lijntekening voor een raam?

Maak een lijntekening van uw raam, zoals in het voorbeeld hieronder.

Let op dat u enkel de buitenwerkse raammaat opmeet.

Als u de sponningmaat opmeet, dient u er 5 mm van af te halen, indien het een draai- of uitzetraam betreft.
Hulp nodig bij het indienen van een offerte?

Hoe maak ik een lijntekening voor een kozijn?

Maak een lijntekening van uw kozijn, zoals in het voorbeeld hieronder.
Let daarbij op draairichting van uw ramen en eventueel vast glas,
Meet bij renovatie 1cm minder dan de ruimte tussen de muren,
Bij de hoogte een halve cm minder meten.

Voorbeeld: een kozijn met een breedte van 128 cm en hoogte van 100 cm, wordt dus 127 cm breed en 99,5 cm hoog.
Hulp nodig bij het indienen van een offerte?