Op zoek naar houten tuindeuren?

Bij Zuiderveld werken we al meer dan honderd jaar aan kozijnen en (tuin)deuren. We hebben dan ook door de jaren de trends zien veranderen, zeker als het gaat om tuindeuren. Houten tuindeuren zorgen voor een goede verbinding tussen uw woning en de tuin. Door te kiezen voor houten tuindeuren met glas, creëert u een natuurlijk licht in de woonkamer of keuken. Daarnaast zorgen tuindeuren voor een visuele verruiming van het woongedeelte en voor een heerlijk vrij gevoel. Welk doel u ook nastreeft met uw nieuwe houten tuindeuren, Zuiderveld Kozijnen biedt op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften!

Houten tuindeuren bestellen

Zuiderveld Kozijnen is uitgegroeid tot een begrip onder veel klusbedrijven, particuliere doe-het-zelvers en houtbewerkers. Als specialist in op maat gemaakte houten tuindeuren biedt Zuiderveld een unieke, persoonlijke aanpak die zich uitstrekt van ontwerp tot levering en installatie. Door actieve betrokkenheid in het bestelproces en het doordachte overleg over mogelijkheden en prijzen, garanderen we dat uw houten tuindeuren precies volgens uw wensen worden geleverd.
Tuindeuren met bovenlicht
Op zoek naar inspiratie voor uw houten tuindeuren?

Waarom tuindeuren van hout?

Hoewel er tegenwoordig veel alternatieve materialen beschikbaar zijn, evenaart niets de karakteristieke eigenschappen en mogelijkheden van houten tuindeuren. Wanneer u kiest voor houten tuindeuren, maakt u een goede en duurzame keuze. Hout bezit natuurlijke isolerende eigenschappen en is naar onze mening de beste optie voor uw nieuwe tuindeuren vanwege het gemak waarmee onderdelen kunnen worden aangepast en beschadigingen kunnen worden hersteld. Bovendien biedt hout het voordeel dat het gemakkelijk te onderhouden is en in de toekomst eenvoudig opnieuw kan worden geverfd, mocht u een andere kleur wensen of als de verf in de loop der tijd slijt.
Enkele belangrijke voordelen van houten tuindeuren op een rijtje:
  • Creëer een extra doorgang en meer ruimte
  • Verkrijg meer natuurlijk licht en ventilatie
  • Gunstige prijs-kwaliteitsverhouding
  • Langere levensduur van houten kozijnen
  • Grote ontwerpvrijheid
  • Onbeperkte keuze in kleuren en afwerkingen
  • Eenvoudig bijwerken van eventuele beschadigingen
  • Duurzaamheid door aanpasbaarheid
  • Eenvoudige plaatsing
  • Hoogwaardige uitstraling

Uit eigen fabriek

Bent u op zoek naar prachtige houten tuindeuren voor uw project? Bij Zuiderveld kunt u direct bestellen vanuit onze gespecialiseerde deurenfabriek in Leek. Wij bieden u een centraal aanspreekpunt voor het ontwerpen, produceren en leveren van uw tuindeuren. Met meer dan een eeuw aan ervaring zijn wij dé expert in het vervaardigen van hoogwaardige en betaalbare houten tuindeuren. Onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid staat garant voor een naadloze samenwerking. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze tuindeurenspecialisten. Wij staan klaar om u te assisteren en een op maat gemaakte oplossing te bieden die aan al uw wensen voldoet.

Welke houtsoorten we gebruiken voor onze tuindeuren

Bij Zuiderveld Kozijnen hechten we veel waarde aan het voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en het waarborgen van een lange levensduur voor onze producten. Daarom zijn we uiterst zorgvuldig bij het kiezen van het hardhout dat we gebruiken voor onze tuindeuren. Onze kozijnen worden onder andere vervaardigd uit Mahonie, o.a. afkomstig uit Tropisch Zuid-Amerika. De sterke en duurzame kenmerken van deze houtsoort maken het bijzonder geschikt voor de productie van kozijnen. Daarnaast is Mahonie hout gemakkelijk te onderhouden en weerstaat het tegen rot en schimmelvorming.
Wist u dat...
Onze houten tuindeuren worden geproduceerd onder het FSC-keurmerk? Dit keurmerk garandeert een verantwoorde herkomst van het hout dat wij gebruiken voor onze houten kozijnen. Met houten kozijnen van Zuiderveld dragen we samen ons steentje bij aan het voorkomen van ongecontroleerde ontbossing en verminderen we de wereldwijde CO₂-uitstoot.
ZUIDERVELD KOZIJNEN
© 2023 Zuiderveld. Alle rechten voorbehouden.

Zo eenvoudig kan het zijn

Een simpele lijnschets is voor ons voldoende om een passende offerte te kunnen maken
Hulp nodig bij het indienen van een offerte?

Hoe maak ik een lijntekening voor een raam?

Maak een lijntekening van uw raam, zoals in het voorbeeld hieronder.

Let op dat u enkel de buitenwerkse raammaat opmeet.

Als u de sponningmaat opmeet, dient u er 5 mm van af te halen, indien het een draai- of uitzetraam betreft.
Hulp nodig bij het indienen van een offerte?

Hoe maak ik een lijntekening voor een kozijn?

Maak een lijntekening van uw kozijn, zoals in het voorbeeld hieronder.
Let daarbij op draairichting van uw ramen en eventueel vast glas,
Meet bij renovatie 1cm minder dan de ruimte tussen de muren,
Bij de hoogte een halve cm minder meten.

Voorbeeld: een kozijn met een breedte van 128 cm en hoogte van 100 cm, wordt dus 127 cm breed en 99,5 cm hoog.
Hulp nodig bij het indienen van een offerte?