ZUIDERVELD KOZIJNEN

Houten binnendeur

Als u op zoek bent naar kwaliteitsvolle binnendeuren voor uw woning of bedrijfspand, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze binnendeuren zijn ontworpen om functionaliteit en stijl te combineren, waardoor ze perfect zijn voor elke woon- of werkruimte. Onze binnendeuren zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen het dagelijkse gebruik. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle deur met een eenvoudig ontwerp of naar een deur met een meer klassieke look, wij hebben het allemaal.

Binnendeuren in verschillende soorten & afwerkingen

We hebben een scala aan kleuren, stijlen en afwerkingen om uit te kiezen, waardoor u de perfecte deur kunt vinden die perfect bij uw woon- of werkruimte past. Als u op zoek bent naar een kwaliteitsvolle binnendeur voor uw woning of bedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze binnendeuren zijn ontworpen om de functionaliteit en stijl te combineren, waardoor ze perfect zijn voor elke situatie. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen.

De perfecte binnendeur is met Zuiderveld zo gevonden

Bent u op zoek naar de perfecte binnendeur voor uw huis? Bij Zuiderveld Kozijnen, verkopen we een ruime selectie van kwaliteitsbinnendeuren in verschillende stijlen en maten die perfect zijn voor elke ruimte in uw woning. Of je nu op zoek bent naar een antieke eiken deur, een moderne glazen deur of een traditionele kunststof deur, we hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen. Bovendien bieden we deuren van de beste merken, waaronder Masonite, Therma-Tru, Jeld-Wen en Reliabilt. Alle bieden een geweldige mix van kwaliteit, stijl, duurzaamheid en prijs. Onze deuren zijn gemaakt van de beste materialen, met de beste afwerkingen, zodat u zeker bent van een lange levensduur en een hoge kwaliteit. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste binnendeur een belangrijke beslissing is, daarom staan ​​onze deskundige medewerkers altijd klaar om je te helpen met advies en professionele ondersteuning. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze selectie binnendeuren en merken. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte deur voor uw thuis.

Binnendeur gratis op maat gemaakt

Ben je op zoek naar binnendeuren die precies op maat gemaakt zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden binnendeuren aan die precies op maat gemaakt zijn, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw woning. Onze binnendeuren zijn niet alleen precies op maat gemaakt, maar ook nog eens gratis. Het enige dat je hoeft te doen is je binnendeuren bestellen en wij maken ze voor je op maat. Onze binnendeuren zijn gemaakt van de beste materialen, waardoor je jarenlang plezier hebt van een stevige en duurzame deur.
ZUIDERVELD KOZIJNEN
© 2023 Zuiderveld. Alle rechten voorbehouden.

Zo eenvoudig kan het zijn

Een simpele lijnschets is voor ons voldoende om een passende offerte te kunnen maken
Hulp nodig bij het indienen van een offerte?

Hoe maak ik een lijntekening voor een raam?

Maak een lijntekening van uw raam, zoals in het voorbeeld hieronder.

Let op dat u enkel de buitenwerkse raammaat opmeet.

Als u de sponningmaat opmeet, dient u er 5 mm van af te halen, indien het een draai- of uitzetraam betreft.
Hulp nodig bij het indienen van een offerte?

Hoe maak ik een lijntekening voor een kozijn?

Maak een lijntekening van uw kozijn, zoals in het voorbeeld hieronder.
Let daarbij op draairichting van uw ramen en eventueel vast glas,
Meet bij renovatie 1cm minder dan de ruimte tussen de muren,
Bij de hoogte een halve cm minder meten.

Voorbeeld: een kozijn met een breedte van 128 cm en hoogte van 100 cm, wordt dus 127 cm breed en 99,5 cm hoog.
Hulp nodig bij het indienen van een offerte?